Skisamling på Beitostølen 2.-4.desember

Postet av Jevnaker Idrettsforening - Ski - Ski den 16. Des 2016

Tradisjon tro dro en stor gjeng, nærmere bestemt 80 stykker, fra Jevnaker Ski oppover til Valdres for å søke snø og fine skiløyper i starten av desember. Det endelige målet var Beitostølen, der de bodde på flotte Stølstunet.

Noen ankom så tidlig at de rakk å få testet skiløypene allerede på fredag, og tilbakemeldingene de kom med var at det var litt lite snø, men fine forhold allikevel.

Nytt av året var at da vi våknet lørdag morgen, var det kun et par minus og ikke minus 15 som vel har vært vanlig på disse skisamlingene våre i starten av desember. Vi hadde allikevel blå himmel, så da føler man seg heldig!

Det ble gjennomført to treningsøkter denne lørdagen, og den første startet allerede kl. 0900. Stilarten var skøyting, og utøverne ble delt opp i sine respektive grupper før treningen startet. Plutselig var det skiløpere med Jevnaker Ski på ryggen over alt!

De yngste hadde det gøy med skileik, der både sisten, stafett og balansetrening sto på programmet.

Etter lunsj, lek og hvile var det klart for andre treningsøkt. Stilarten var nå klassisk, der mye av treningen for de minste foregår uten staver. Dette for å få trent inn tyngdeoverføring og balanse.

Lørdag kveld var det sosialt samvær med felles bespisning på Peppes, og vi beslagla mange bord for å si det litt forsiktig. Man kan vel også si at det ble en tredje treningsøkt på de minste, som løp rundt i gangene mellom rommene og ikke hadde tid til å sitte stille 5min.

Søndag var det igjen klart for en treningsøkt. De eldste tok turen oppover mot fjellet og fikk rast fra seg litt der. De yngre holdt seg fortsatt på stadion og koste seg der.

Ved avreise var alle enige om at det hadde vært ei flott helg både treningsmessig og ikke minst sosialt.Sett av helgen 2.-4.desember til årets skisamling!

Postet av Jevnaker Idrettsforening - Ski - Ski den 14. Sep 2016

Den årlige skisamlingen går i år til Beitostølen 2-4. desember 2016.

Tore M står for det administrative mens Jacob og trenere står for selve treningsopplegget. Mer konkret opplysninger rundt administrative og trening kommer nærmere avreise.


Avreise

Avreise etter eget ønske på fredag med ankomst Beitostølen fredag ettermiddag/kveld hvor det blir holdt et kort info møte på kvelden.


Treningsøkter

Det blir to økter på lørdag og en/to økter på søndag.


Sosialt

Den obligatoriske sosiale delen blir i år som tidligere år ved Beitostølen på Peppes Pizza på lørdag kveld.


Overnatting

Vi har reservert 2 stk 8 manns leiligheter, 4 stk 6-7 manns leiligheter og 12 stk 4 manns leiligheter ved Stølstunet Leiligheter (over Coop bygget).


Pris

Pris for medlemmer som har betalt treningsavgift kr 300,-, barn ikke medlemmer kr 500,- og voksen kr 750,- (PS! Trenere egen avtale på lik linje med tidligere år).

Prisene er inklusiv sluttrengjøring.

Håndkleder og sengetøy tas med av hver enkelt.


Påmelding og forhåndsbetaling

Påmelding gjøres ved å sende mail til myhretore@hotmail.com innen 23. oktober.

Forhåndsbetaling på 50 % av beløpet må gjøres til konto 2280.15.55008 innen 23. oktober (vennligst noter hvem betalingen gjelder når dere betaler).


Vær tidlig ute med påmelding - vi fyller opp leilighetene etter prinsippet først til mølla.


Ikke nøl med å ta kontakt på tlf 40 43 65 85 eller på e-post

til myhretore@hotmail.com dersom spørsmål.Årets skisamlingen til Gålå 4-6. desember 2015

Postet av Jevnaker Idrettsforening - Ski - Ski den 3. Sep 2015

Den årlige skisamlingen går i år til Gålå 4-6. desember – en av sesongens største begivenheter.
Tore M står for det administrative mens Jacob og trenere står for selve treningsopplegget. Mer konkret opplysninger rundt administrative og trening kommer nærmere avreise.


Opplegget blir relativt likt som tidligere år.
Avreise etter eget ønske på fredag med ankomst Gålå fredag ettermiddag/kveld hvor det blir holdt et kort info møte på kvelden. To økter på lørdag og en/to økter på søndag. I år vil ta den sosiale delen være på Peer Gynt Kafeen med Pizza buffet kl 18:30 på lørdag.


Vi har reservert 1 stk 8 manns leilighet, 6 stk 4-6 manns leiligheter, 7 stk 4 manns leiligheter og 1 stk 2 mannsleilighet.
I forhold til tidligere år vil det faktisk bli noe rimeligere.

Pris for medlemmer som har betalt treningsavgift kr 250,-, barn ikke medlemmer kr 450,- og voksen kr 700,- (PS! Trenere egen avtale på lik linje med tidligere år).
Vi fyller opp leilighetene etter prinsippet først til mølla…

Påmelding gjøres ved å sende mail til myhretore@hotmail.com innen 22. oktober.

Forhåndsbetaling på 50 % av beløpet må gjøres til konto 2280.15.55008 innen samme dato (vennligst noter hvem betalingen gjelder når dere betaler).


Ikke nøl med å ta kontakt på tlf 40 43 65 85 eller på e-post til myhretore@hotmail.com dersom spørsmål.Håper vi ser flest mulig til et av årets største høydepunkt!