Klubbkveld hos Sandberg Sport tirsdag 9.oktober og årets bestilling av skiklær

Postet av Jevnaker Idrettsforening - Ski - Ski den 4. Okt 2018

TIRSDAG 9.OKTOBER kl 1800-1900 blir det klubbkveld hos Sandberg Sport på Jevnaker. Prøvekolleksjon fra Swix vil være tilgjengelig og nødvendig informasjon vil bli gitt i forhold til klubbavtalen med Sandberg Sport.

Vi oppfordrer til at absolutt alle som kan av vårer aktive med foreldre møter denne kvelden.
For de som eventuelt ikke kan møte denne kvelden og som ønsker å bestille klær, vil prøvekolleksjonen vær tilgjengelig i butikken ut uka, dvs. siste frist for bestilling hos Sandberg Sport er lørdag 13.oktober. 

Samlet bestilling vil bli sendt til Swix mandag 15.oktober. Det beregnes ca 8 uker leveringstid slik at varene skal være tilgjengelig i god tid før jul (uke  49). 

Enkeltbestilling vil være mulig gjennom sesongen, men til en annen pris og med lengre leveringstid.  

JIF Ski vil kjøpe inn et lite parti i de mest kurante størrelser som vi kan ha på lager for eventuelt nye medlemmer i JIF Ski. 

NB! Vi har fortsatt et lite lager av klubbklær hos Hilde Gunnerød, men ikke i alle størrelser.


Klubbavtalen forøvrig vil være slik at alle medlemmer i JIF Ski vil ha tilgang på en fordelsavtale med Sandberg Sport med en prisrabatt som det vil bli gitt nærmere informasjon om på klubbkvelden.
Info om denne vil deretter bli lagt ut på vår hjemme-side/facebook-side og våre klubbtrenere vil også kunne informere om dette.


Forutsetning for å benytte klubbavtalen er at medlemskapet er i orden, dvs. betalt medlemskontingent for 2018.

Oppdatert medlemsliste vil ligge i butikken hos Sandberg Sport (Jevnaker og Hønefoss). Per Hoelsveen har ansvaret for våre medlemslister og vil sørge for oppdatering av disse.

Når man som medlem i JIF Ski møter i butikken for 1.gangs handel, vil man bli sjekket opp mot medlemslisten og deretter kan man registrere seg via sitt mobilnummer som blir registrert i kassa i forretningen. Mobiltelefonen vil senere kunne benyttes som legitimasjon ved handel. All handel vil heretter bli registrert slik at det er mulig å hente ut historikken på sin handel hos Sandberg Sport.

Øvrig info vil bli gitt på klubbkvelden tirsdag 9.oktober.